16 Ekim 2016 Pazar

Mersin haber - Hamit Tuna'dan aşure etkinliği

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna Muharrem Ayında düzenlenen Aşure geleneğini bu yıl da devam ettirdi. Hamit Tuna vatandaşlara aşure ikram etti.

 Mersin haber - Mersin'in Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Muharrem ayında geleneksel olarak düzenlenen aşure geleneğini her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettirdi.

Başkan Hamit Tuna, Toroslar'a bağlı Akbelen Mahallesi'nde bulunan Hz. Hamza Camisi'nde Cuma namazından sonra çevredeki vatandaşlara aşure ikram etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm hemşerilerinin ve İslam Alemi'nin mübarek Muharrem Ayını kutlayarak bu ayın Türkiye'ye, milletimize ve tüm dünyaya sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni etti. "Muharrem Ayı bereketin, bolluğun ve paylaşmanın öne çıktığı çok özel bir aydır" diyen Hamit Tuna, Türk milletinin gelenek ve göreneklerine bağlı bir toplum olduğuna dikkat çekerek, Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşurenin ise tüm insanlık aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diledi.

Mersin'in haber merkezi www.mersindehaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder