6 Ocak 2016 Çarşamba

Mersin haber sitesi yayına devam ediyor

Temsilcimiz Mersin İdman Yurdu büyük bir kriz yaşıyor. Başkan Ali Kahramanlı istifa edip Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından ikna edilerek tekrardan takıma dönmesi olayını herkes bilir. İdman Yurdu gerçekten büyük bir krizde. Bu krizi aşmak için Burhanettin Kocamaz destek vereceklerini, İdman Yurdu'nu ayakta tutacaklarını açıklamıştı. Neyse buraları geçelim. En önemlisi de Bülent Kormaz'ın saygısız bir şekilde görevine son verilmesi olayı. Bülent Korkmaz Antalya kampına gidiyor ve otelde adına oda ayrılmadığını ve teknik ekip listesinde adının olmadığını söylüyor. Sonra da haberi alıyor. Sondakika Tabi ne kadarı doğrudur bilemeyiz ancak bu doğru bir haber ise Bülent Korkmaz'a yapılan çok büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlıktır. 
İkinci mesele maddi kriz. Gittikçe büyüyen bir maddi kriz olayı var ve nasıl aşılacağı ile ilgili sadece söylenen konular var ama icraat yok. Yine eski teknik adamın açıklamasında maddi destek vereceğiz diye söz verenler maç sonu kayboluyorlar diyerek büyük bir noktaya dikkat çekmek istemiştir ve bu sorun teknik direktör sorunu değildir demiştir. Olay tamda bu açıkçası, Mersin İdman Yurdu'nda sıkıntı teknik direktör sıkıntısı değildir, süper ligde kalabilmek için takıma doğru düzgün finansman sağlaman gerekir. Son dakika Koskoca Mersin, limana sahip, sanayisi gelişmiş, iş potansiyeli yüksek, kat kat yükselen iş merkezlerine sahip, fabrikaları yol boyu dizilmiş vaziyette. Nasıl oluyor da bu takımı ayakta tutacak bir finansman sağlayamıyorsunuz? Bu takımın destekçileri olarak bu soruyu öncelikle Miy başkanı ve Büyükşehir başkanınana iletmek gerekir. Bu takımı ayakta tutabilmek için illa kötü gün mü görmesi gerekiyor?
Üçüncü meseleye gelecek olursak, Mersin İdman Yurdu Türkiye'de rekor kırdı. Attığı gollerle, maç galibiyeti ile değil, teknik direktörün 1 günde istifa etmesiyle rekor kırdı. Bugün haber bültenleri boy boy Hakan Kutlu'nun 1 gün sonra Mersin İdman Yurdu Teknik direktörlüğünden istifa ettiğini yazdı. 
Söz konusu haberde Bülent Korkmaz'ın yerine geçen Hakan Kutlu'nun 24 saat geçmemesine rağmen görevi bıraktığı yazıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder